Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Aktivitetskalender

Trykk på Agenda oppe til høyre dersom aktiviteten ikke er synlig

tirsdag 27. april 2010

Utleira Friidrett er aktivt


For første gang har Utleira IL stilt til start med løpere i KM terrengløp (KM for 13 år og eldre). Løkkasprinten i Malvik den 24. april endte med sølvmedalje til Lars Engan i gutter 14 år. Veldig bra! Gratulerer Lars!

I de yngste klassene var det enkeltstart med innlagte hinder og ballkast. Utleira IL stilte totalt med 5 utøvere i disse klassene, og alle viste stor idrettsglede og fantastisk innsats. I yngste klasse (8 år) stilte Ingeborg H. Olsøybakk, Anette Nilsen og Sivert Granheim. Wiliam Fuglem stilte i 9 års klassen, mens Elise Nilsen var med i 10 års klassen.


De fleste av Utleira løperne avsluttet terrengløpet med å grille i fjæra. En hyggelig avslutning på en svært vellykket start for Utleira IL’s friidrettsavdeling.
Friidrettsavdelingen er en egen avdeling i Utleira I.L., men styres av skiavdelingen. Om du ønsker å delta eller har spørsmål rundt friidrett, ta kontakt med Vegar Granheim, vgran@online.no


Flere bilder fra Løkkasprinten

Våre samarbeidspartnere