Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Aktivitetskalender

Trykk på Agenda oppe til høyre dersom aktiviteten ikke er synlig

onsdag 29. mai 2013

FFO - hver torsdag kl 19:00

Ny runde med foreldretrening

I fjor høst dro vi igang FFO ("Foreldre Fritids Ordning"), det vil si trening for foreldre. Det var godt oppmøte, med ca. 30 foreldre som møtte opp på de første treningene! Nå prøver vi oss igjen!

Det viste seg at det var størst oppmøte på sykkel, og nå som våren (plussgrader...) er her, starter vi opp igjen med nye sykkelturer. Her er det mulig for alle å delta, eneste kriterie er sykkel og hjelm!

Vi deler opp i forskjellige grupper avhengig av nivå blandt de som møter opp. Enkelte ønsker å sykle tur, noen ønsker en treningstur, mens andre trener til Birken. Her vil det bli mulighet for alle.

Treningene vil i vår / tidlig sommer foregå på torsdager. Første trening blir torsdag  2. mai. Ta med den sykkelen du har, og møt opp på Utleira Skole (ved gymsalen) kl. 19:00. Husk hjelm!

Det vil ikke være noe fast trener på treningene, og man er avhengig av at det blir oppmøte om dette skal være et tilbud fremover.

Spørsmål kan rettes til Vegar Granheim på e-post her eller sms til 90883916.
Dette er et tilbud til alle foreldre av barn i Utleira IL eller om du er blant dem som tidligere hadde barn/var aktiv i idrettslaget.

Møt opp torsdager kl 19:00 på Utleira Skole

Våre samarbeidspartnere