Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Aktivitetskalender

Trykk på Agenda oppe til høyre dersom aktiviteten ikke er synlig

mandag 1. september 2014

DNB Idrettsleker 26.-28. september 2014

I samarbeid med friidrettsforbundet har Utleira fått muligheten til å arrangere DNB Idrettsleker siste helga i September (26.-28.9). Det er Utleira Basis og Utleira Ski som er ansvarlig for arrangementet. Prisen er satt til kr 150 for medlemmer og kr 300 for ikke-medlemmer. Idrettsskolen er åpen for barn i alderen 5-12 år.

DNB Idrettsleker på Utleira vil gi utøverne stor variasjon og idrettsglede ved å få prøve og mestre mange forskjellige øvelser. Her blir det mye lek, moro og vennskapelig konkurranse. Utleira IL har valgt å holde prisen lav for å skape et inkluderende arrangement, som gjør at flere har mulighet til å prøve noe nytt. Idrettslaget er en ung aktør innen friidrett, og har benyttet denne mulighet for å kunne utvikle trenere, øke interessen og gi barn og ungdom en smakebit på hva friidrettstrening innebærer.

Lav kostnad betyr at man må ha med matpakke og drikke selv. Samt skifteklær, regntøy, gode sko og godt humør. Vi stiller med sekk, t-skjorte, drikkeflaske og deltakerpremie til alle (som er påmeldt innen fristen).

Link til mer info og påmelding.

cIllustrasjonsbilde DNB Idrettsleker

Våre samarbeidspartnere