Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Aktivitetskalender

Trykk på Agenda oppe til høyre dersom aktiviteten ikke er synlig

onsdag 14. januar 2015

Telenorkarusellen 2015

2015 ser ut til å bli en fin vinter. Bratsberg inviterer alle til å delta i karusellrenn. Se mer informasjon nedenfor.

Stilart, torsdag 15. januar: klassisk

Fra Bratsberg IL: www.bratsberg-il.no
Da har det lagt seg et herlig, tykt teppe med snø over Bratsberg, og skiføret er upåklagelig. Det lover godt for sesongens karusellrenn! Les mer om dette her.
Skiavdelinga i Bratsberg har i mange år arrangert karusellrenn på ski. Telenorkarusellen, som den heter, består hos oss av seks renn. Noen renn i klassisk stil, noen i fristil, og noen som skicross, som innebærer at løypa da består av noen ekstra elementer, som kuler og skarpe svinger, som skal forseres. I år vil vi også prøve å få til et utforløp, med start øverst i lysløypa for de eldste. Alle som har ski på beina kan delta - vi har løyper tilpasset både store og små.

Årets første renn arrangeres torsdag 15. januar. For at arrangementet skal avvikles så smidig som mulig så setter vi pris på at man melder seg på på forhånd, ved å sende epost med navn, fødselsår og klubb til bratsberg.il@gmail.com. Startnummer vil kunne hentes ut fra kl 17.30 på renndagen. Antakelig vil det bli anledning til å hente startnummer i forkant av renndagen også - dette vil bli annonsert her når vi har det klart. Pris for deltakelse er 250 kr.

Alle deltakere får et startnummer som beholdes og brukes på alle renn. Vi benytter elektronisk tidtakning, og det gjør at vi kan praktisere en tilnærmet "fri" startordning. Da starter vi ikke i rekkefølge i henhold til startnummer, men stiller oss pent i kø og lar de yngste starte først. Start vil bli fra ca kl 18.15.

Som vanlig blir det salg av mat, vafler, saft og kaffe i kiosken.

Alle deltakere får premie, som deles ut ved premieutdelingen etter endt sesong.

Velkommen!

Våre samarbeidspartnere