Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Aktivitetskalender

Trykk på Agenda oppe til høyre dersom aktiviteten ikke er synlig

søndag 3. februar 2013

Karusellrenn

Fra Bratsberg IL:

Førstkommende torsdag drar vi i gang årets første karusellrenn.
En del blir gjort anderledes i år, så les nøye gjennom resten av denne saken!


Påmelding skjer pr. e-post til bratsberg.il@gmail.com, gjerne med en gang.

Informasjon som må med i e-posten: navn på deltaker, kjønn, fødselsdato, klubb.

Vi har i år nytt tidtakersystem fra Quicktiming. Dette gjør at deltakerne henter ut et startnummer som de skal beholde og bruke alle gangene. Dette startnummeret har to brikker på baksiden som registreres/leses automatisk ved start og målgang. Det kan derfor være lurt at foreldre tar vare på dette startnummeret og passer på at det ikke brettes, rives o.l. IKKE miste startnummeret!

Tidtakersystemet muliggjør at vi kan sende i gang unger vilkårlig. Det vil si at vi ikke trenger å følge nummerrekkefølge. Likevel, vii vil ha de miste gjennom sine kortløyper først. Så vi oppfordrer alle med barn fra 2-6 år å være klar for start fra kl. 18.30, da første start går.

Påmeldingsavgift kr. 200,- pr. deltaker betales ved nummeropphenting før start. MERK! Prisen er kr. 200,- for alle, også medlemmer i Bratsberg IL.

Følg med på hjemmesiden til Bratsberg IL frem mot torsdag for oppdatert info.

Våre samarbeidspartnere