Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Aktivitetskalender

Trykk på Agenda oppe til høyre dersom aktiviteten ikke er synlig

fredag 15. februar 2013

Vi søker sponsorer til Utleirarennet og Stærk på ski 2013

2. og 3. mars har vi den store dugnadshelgen, da Stærk på Ski foregår på lørdag 2. mars og Utleirarennet på søndag 3. mars.

Hjemmesiden for Stærk: www.viestærk.no.

Vi anmoder alle til å gå inn på siden, gjøre seg kjent med arrangementet og trykke på facebook ”anbefal-knappen” for å spre denne siden videre. Stærk har også egen facebook side, www.facebook.com/staerkest - søk opp stærk på facebook og del siden med alle dine venner!

Vedrørende Sponsorer: Vi jobber fortsatt med å få inn flere sponsorer til både Utleirarennet og Stærk på Ski, og i den forbindelse har vi en liten utfordring til alle foresatte som har barn/ungdom som er en del av Utleira Ski. Vi håper at hver enkelt kan sjekke mot potensielle sponsorer - det kan være både egen arbeidsgiver og/eller andre firma der dere ser mulighet for å skaffe sponsorer til de to arrangementene. Som hjelp til innsalget, er det laget to presentasjoner som kan distribueres til potensielle sponsorer - 1 for Utleirarennet og 1 for Stærk på ski (ref. vedlagte dokumenter)

Gavepremier: Har du mulighet til å skaffe gavepremier? Ta kontakt med Håkon Kvarme hakon.kvarme@evry.com

Vedlegg:
Sponsor Stærk Januar 2013.pdf
Sponsor Utleirarennet Januar 2013 v2.pdf

Våre samarbeidspartnere