Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Aktivitetskalender

Trykk på Agenda oppe til høyre dersom aktiviteten ikke er synlig

søndag 12. desember 2010

Klubbdresser forsinket

Swix har desverre gitt oss melding om at de ikke greier å levere klubbdresser til Utleira IL Ski før jul, og vil levere Utleira sine klubbdresser først på nyåret.


Swix sier følgende om situasjonen:
Vi hadde store forventninger til at klubber for første gang kunne velge Swix ski klær i deres eget design, levert på kun 4 uker pluss frakt. At over 50 klubber, og norges største Team skulle gå for oss etter bare 3 måneder, har vært helt fantastisk, men også gitt oss utfordringer!

På grunn av mange ordrer i midten av November, sliter fabrikken med å levere alt til jul. Vi har snudd hver stein, for å se om det er mulig og klare det, men ikke funnet noen løsning. Fabrikken kjører fulle skift hele uken og helger, og skal jobbe i romjula.


Vi vet at flere av dere har kjøpt dette som julegave til barn / barnebarn, og Utleira IL Ski beklager på det sterkeste problemene dette medfører. Vi forhandler med Swix om kompensasjon i forbindelse med dette. Situasjonen vi har kommet opp i skyldes Swix i sin helhet, og har ingen sammenheng med Sportshuset Melhus hvor utleveringene vil finne sted på nyåret!


Vegar

Våre samarbeidspartnere