Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Aktivitetskalender

Trykk på Agenda oppe til høyre dersom aktiviteten ikke er synlig

fredag 10. desember 2010

Lisens fra 13 år og eldre

I følge lover og regler hos Norges Skiforbund er alle utøvere fra de fyller 13 år pliktig til å tegne lisens før de starter i skirenn. Lisensen tegnes pr sesong.

Lisens er en forsikring som dekker både skader, og ulykker hvor utøvere er involvert. Lisensen dekker både trening og konkurranser.

Utleira IL er ikke ansvarlig for å løse lisens for hver enkelt utøver, men hver enkelt utøver (foreldre) er ansvarlig for at utøvere har betalt lisens. Når man har løst lisens første gang vil påfølgende år sendes ut automatisk.

Lisens er pålagt kun for de som deltar på skirenn, men Utleira IL Ski oppfordrer alle som deltar på trening til å løse lisens da den også gjelder i forbindelse med trening!


For å tegne lisens, må Utleira IL Ski melde inn dette, og utøveren får lisensbevis og faktura sendt i posten. Har du en utøver som ønsker lisens, send e-post til terje@olsoybakk.no , og Terje melder dere inn i systemet! Har du spørsmål i forhold til dette er Terje rette vedkommende å stille spørsmålene til!

En grunnlisens (forsikring) koster kr. 240,- pr år / sesong

Løpere under 13 år er dekket gjennom NIFs barneidrettsforsikring som dekker deltakelse i renn i Norge, Norden og Nordkalotten, og trenger derfor ikke å tegne egen lisens.

Du kan lese mer om skilisens her

Vegar

Våre samarbeidspartnere